Gastenboek

* Niels Janssen heeft het diner op onze bruiloft verzorgt en het resultaat was boven onze verwachtingen! Heerlijk eten, verse producten en een mooie presentatie. Ook tijdens de voorbereiding was er snelle communicatie en goede service en werd er goed meegedacht in het samenstellen van een passend menu. Een aanrader!

Carien en Robin
————————————————————————————————————————————————–

* Betreft: Voor onze 12 1/2 jarige bruiloft wilden wij graag een diner in huiselijke omgeving.

We zijn terecht gekomen bij Niels Janssen en hebben daar absoluut geen spijt van gehad!
Vooraf met hem een keuze gemaakt voor het diner, erg prettig, goede adviezen. Op de dag zelf was het fantastisch: een perfecte voorbereiding, prachtig gedekte tafel, verrukkelijk eten, stijlvolle bediening door Sabina. Zelf hebben we echt kunnen genieten van het heerlijke diner en kunnen praten met onze vrienden, zonder dat wij ons ergens druk over hoefden te maken.
Kortom TOP!!

Constance en John
——————————————————————————————————————————————————————————————————–

* Inmiddels heeft Niels al veel van onze tournees van catering voorzien en we willen niet meer anders! Zodra Niels in de buurt is, wilt ineens iedereen maar wat graag mee-eten! Het is voor onze performers belangrijk dat er een gezonde voedzame maaltijd kan worden gegeten tijdens een tour. Niels zorgt daar altijd voor! Wij zijn erg blij met Niels en hopen dat hij nog lang met ons zijn heerlijke kookkunsten deelt!

R. Hagenaar (stichting Balls | ISH)
————————————————————————————————————————————————————————————————–

* Professionele organisatie, goede prijs/kwaliteit verhouding, goede service.
Aanrader!

Elsbeth Huijzer (Haag wonen)


Beste Niels,

 

Van harte willen wij je nog bedanken voor wijze waarop jij, met de gastvrouw, onze borrel en walking dinner hebt verzorgd.

Niets dan lof, ook uitgesproken door onze gasten, voor alle heerlijkheden, de bijzondere hapjes (fingerfood) en het diner. Het was van grote kwaliteit en ook de wijze waarop alles zo mooi en soepel werd opgediend en weer afgeruimd was uitmuntend. Jullie grote zorg en aandacht voor het goede verloop van deze feestelijke bijeenkomst was voor ons als gastheer en -vrouw weldadig.

En, zoals al in een eerder review gelezen, “na afloop was het alsof er niets gebeurd was”.

Een reactie plaatsen

[contact-form-7 id=”4679″ title=”Gastenboek”]