Uw cateraar in Delft en omgeving

Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum of een ander gezellig samenzijn in Delft, de catering speelt altijd een belangrijke rol. Heerlijke fingerfood voorbij de borrel of een gezellig diner thuis in Delft. Het is dan ook leuk om uw gasten hiermee aangenaam te kunnen verrassen.

Wat er op het menu zal staan, zal geheel te wijden zijn aan uw wensen en de culinaire twist van de chef. Dit in combinatie met de kwaliteit van de dagverse producten, die de chef à la minute bereidt, zal uw gasten versteld doen staan.
Dus wat de gelegenheid ook mag zijn, NJ-Cook4You Catering staat er voor in er, samen met u, iets bijzonders van te maken.

Mocht u het lastig vinden om de juiste locatie, gepaste aankleding of unieke invulling aan uw feest te geven, ook dan kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend advies. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Catering op uw bruiloft

Mocht u een locatie op het oog hebben waar de catering ontbreekt dan bent u bij ons op het goede adres.
Heeft u al eens gedacht aan hoe u de catering het liefste ziet, is het bijvoorbeeld een locatie met een grote tuin waar u op Italiaanse wijze van een zomers buffet in het mooie Delft kunt genieten. Lang gedekte tafels met wijn, brood en schalen antipasti als voorgerecht.

Of gaat u voorkeur uit naar een drie of viergangen diner waarbij de gastvrouwen klaarstaan om u te bedienen? Maar ook de receptie of de feestavond kan voorzien worden van fingerfood, wat dacht u van een zalmtartaar met wakamé en wasabicreme dit combineert prima bij de prosecco of de witte wijn.
Ideeën genoeg, een keuken vol smaken en een dag om nooit meer te vergeten!