FAQ

Meest voorkomende vragen en antwoorden

Wat is nj-cook4you Catering?

NJ-Cook4You Catering is een cateringbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van cateringdiensten voor evenementen en bijeenkomsten.

We verzorgen catering voor diverse evenementen, waaronder bruiloften, verjaardagsfeesten, bedrijfsevenementen, jubilea en meer.

We zijn gevestigd in Pijnacker, maar we bieden cateringdiensten aan in de bredere regio van Zuid-Holland.

Ja, we bieden aangepaste menu-opties aan die aansluiten bij de smaak en voorkeuren van onze klanten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Menu en Opties:

Ons menu omvat diverse culinaire stijlen, waaronder internationale gerechten, fingerfood, buffetten, en nog veel meer. Bekijk ons menu op de website voor meer details https://nj-cook4you.nl

Ja, we kunnen rekening houden met dieetwensen, allergieën en voedingsvoorkeuren. Laat het ons weten bij het plaatsen van uw bestelling.

U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via telefoon of e-mail om uw cateringbehoeften te bespreken en een bestelling te plaatsen.

Bestelling en Levering:

Het wordt aanbevolen om uw bestelling zo vroeg mogelijk te plaatsen om beschikbaarheid te garanderen, bij voorkeur minstens 2 weken voor uw evenement.

Ja, we leveren op locatie. De details en kosten van de levering kunnen variëren afhankelijk van de afstand en het type evenement. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ja, we kunnen personeel leveren om uw evenement te bedienen, indien gewenst. Dit kan obers, koks en ander cateringpersoneel omvatten.

Betaling en Boekingen:

We accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder bankoverschrijving en contante betaling. Neem contact met ons op voor specifieke details

Ja, om uw boeking te bevestigen, kan een aanbetaling nodig zijn. De exacte aanbetalingsvereisten kunnen variëren afhankelijk van de aard van uw evenement.

Annuleringen en Wijzigingen:

Ons annuleringsbeleid kan variëren afhankelijk van de timing en de omstandigheden. Neem zo snel mogelijk contact met ons op als u een annulering overweegt.

We zullen ons best doen om wijzigingen tegemoet te komen, maar dit is afhankelijk van beschikbaarheid en de timing van uw verzoek. Neem zo snel mogelijk contact met ons op voor eventuele wijzigingen.

Wijziging van het overeengekomen gastenaantal is mogelijk tot uiterlijk zeven (7) kalenderdagen voor aanvang van het evenement, met een maximum van 10% van het overeengekomen gastenaantal.

Dit is slechts een voorbeeld van een FAQ en de vragen kunnen variëren afhankelijk van de specifieke diensten en beleidsregels van NJ-Cook4You Catering. Pas de FAQ aan op basis van de werkelijke informatie van de website