21 - diner
Het is zover uw kind mag 21 kaarsjes uitblazen! Een mooie leeftijd waaraan niet voorbij mag worden gegaan zonder 21-diner met vrienden, vriendinnen en ouders. NJ-Cook4You Catering kan u daar perfect in adviseren om er zo een onvergetelijke avond van te maken.
Wij werken met verse, seizoensgebonden producten en bereiden alle producten zelf. Onderstaand treft u een kleine selectie uit het assortiment. Uiteraard houden wij rekening met dieetwensen, allergieën en andere voorkeuren. Een 3-gangen diner is al te bestellen vanaf€32,50 p.p. De prijzen voor een menu vanaf 4-gangen zijn op aanvraag (mogelijk om meerdere gangen te serveren met aangepaste porties)
Suggestie
Voorgerechten
Drieluik van vis bestaande uit zalmtartaar, gemarineerde rauwe tonijn en gegrilde lauwwarme coquille
Zalm tartaar met kruidensla, gin tonic gelei en een aardappel krokantje
In vanille olie gegrilde coquille met een crème van zoete aardappel en balsamicostroop
Couscous salade met gepofte paprika, Coppa, gamba's en een kreeften mayo
Zacht gegaarde kalfslende met een crème van tonijn met kappertjes en een kwarteleitje
Zalm op 3 manieren bereid met frisse sla een spiegeleitje van kwartel en een rucola olie
*****
Tussengerechten
Romige meiknolsoep met spekjes, lente ui en shii-take
Stukje gegrilde runderbavette met een risotto van bospaddestoelen en sjalottenjus
Kwartelbouillon met een ravioli van paddenstoelen
Knolselderij crème soep met appelstroop en gerookte paling
*****
Hoofdgerechten
Zacht gegaarde diamanthaas met een crème van pastinaak, groene asperges en portjus
Lamsfilet met een lavendelcrème, gegrilde groenten en een jus van tijm
Zacht gegaarde zalm met polenta met gegrilde venkel en een limoen beurre blanc
Geroosterde eendenborstfilet met een truffel-aardappelcrème, groene groenten en een saliejus
Gebakken herten biefstuk met een snijbonen stamppotje en een paddenstoelen jus
Licht gegrilde zeebaars op truffel aardappel crème, zeekraal en een beure blanc saus
*****
Kazen
Assortiment van diverse soorten kazen met noten-/vijgenbrood en vijgenchutney
Desserts
Witte chocolademousse met in honing gemarineerd roodfruit
Moulleux van chocolade met een shooter van aardbeien en aardbeiensorbetijs
Citroen meringue taartje
Mobiel: 06-150 56 880
Telefoon: 079 500 26 18
Email: info@nj-cook4you.nl