21 - diner 

Het is zover uw kind mag 21 kaarsjes uitblazen!  Een mooie leeftijd waaraan niet voorbij mag worden gegaan zonder 21-diner met vrienden, vriendinnen en ouders. NJ-Cook4You Catering  kan u daar perfect in adviseren om er zo een onvergetelijke avond van te maken.

Wij werken met verse, seizoensgebonden producten en bereiden alle producten zelf.  Onderstaand treft u een kleine selectie uit het assortiment. Uiteraard houden wij rekening met dieetwensen, allergieën en andere voorkeuren. Een 3-gangen diner is al te bestellen vanaf €29,50 p.p. De prijzen voor een menu vanaf 4-gangen zijn op aanvraag (mogelijk om meerdere gangen te serveren met aangepaste porties) 

Suggestie

Voorgerechten

Drieluik van vis bestaande uit zalmtartaar, gemarineerde rauwe tonijn en gegrilde lauwwarme coquille

Zalm tartaar met kruidensla, gin tonic gelei en een aardappel krokantje 

In vanille olie gegrilde coquille met een crème van zoete aardappel en balsamicostroop

Couscous salade met gepofte paprika, Coppa, gamba's en een kreeften mayo 

Zacht gegaarde kalfslende met een crème van tonijn met kappertjes en een kwarteleitje

Zalm op 3 manieren bereid met frisse sla een spiegeleitje van kwartel en een rucola olie

*****

Tussengerechten

Romige meiknolsoep met spekjes, lente ui en shii-take

Stukje gegrilde runderbavette met een risotto van bospaddestoelen en sjalottenjus

Kwartelbouillon met een ravioli van paddenstoelen

Knolselderij crème soep met appelstroop en gerookte paling

*****

Hoofdgerechten

Zacht gegaarde diamanthaas met een crème van pastinaak, groene asperges en portjus

Lamsfilet met een lavendelcrème, gegrilde groenten en een jus van tijm

Zacht gegaarde zalm met polenta met gegrilde venkel en een limoen beurre blanc 

Geroosterde eendenborstfilet met een truffel-aardappelcrème, groene groenten en een saliejus

Gebakken herten biefstuk met een snijbonen stamppotje en een paddenstoelen jus

Licht gegrilde zeebaars op truffel aardappel crème, zeekraal en een beure blanc saus 

*****

Kazen

Assortiment van diverse soorten kazen met noten-/vijgenbrood en vijgenchutney

Desserts

Witte chocolademousse met in honing gemarineerd roodfruit

Moulleux van chocolade met een shooter van aardbeien en aardbeiensorbetijs

Citroen meringue taartje

Mobiel: 06-150 56 880
Telefoon: 079 500 26 18
Email: info@nj-cook4you.nl

meer informatie ontvangen?