Over ons

Niels Janssen heeft de liefde voor eten met de paplepel ingegoten gekregen. Met een opa als banketbakker en een moeder die weet wat het is om met passie te koken. Als kleine jongen was hij al dol op verse en eerlijke producten. Deze liefde is altijd blijven bestaan en is nog dagelijks te proeven in zijn gerechten.

Niels leerde de fijne kneepjes van het vak bij diverse chefkoks van gerenommeerde restaurants. Zo werkte hij onder anderen bij Gouden Pollepel-winnaars: Restaurant Saur (Den Haag) en ’t Raethuys (Wateringen). Laatstgenoemde is overigens ook bekroond met een Michelin ster

Cateren op grote schaal leerde Niels bij grote cateraars in Nederland als freelance kok in 2007. Eind 2008  heeft hij dit voortgezet door zijn eigen bedrijf te starten; NJ-Cook4You Catering. Intussen is Niels dus geruime tijd druk bezig met catering in Den Haag en omgeving

 

Waarom voor ons kiezen

Na 16 jaar ervaring hebben we de fijne kneepjes van het cateren aardig in de vingers. Met onze goed opgeleiden gastvrouw weten we u gasten in de watten te leggen en met een ontspannen sfeer de lekkerste gerechten aan uw gasten uit te serveren.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Gaat u ook voor een geslaagd diner thuis of een succesvolle walking dinner binnen uw bedrijf? Sinds 2007 zijn er al een hoop tevreden gasten u voorgegaan.