NJ-Cook4You

Niels Janssen heeft de liefde voor eten met de paplepel ingegoten gekregen. Met een opa als banketbakker en een moeder die weet wat het is om met passie te koken. Als kleine jongen was hij al dol op verse en eerlijke producten. Deze liefde is altijd blijven bestaan en is nog dagelijks te proeven in zijn gerechten.

Niels leerde de fijne kneepjes van het vak bij diverse chefkoks van gerenommeerde restaurants. Zo werkte hij onder anderen bij Gouden Pollepel-winnaars: Restaurant Saur (Den Haag) en ’t Raethuys (Wateringen). Laatstgenoemde is overigens ook bekroond met een Michelin sterCatering Den Haag | Cateraar & Kok thuis | NJ-Cook4You

Cateren op grote schaal leerde Niels bij ING Den Haag. In 2007 heeft hij dit voortgezet door zijn eigen bedrijf te starten; NJ-Cook4You. Intussen is Niels dus geruime tijd druk bezig met catering in Den Haag en omgeving.

Mocht u meer informatie willen of gebruik willen maken van een vrijblijvend voorstel naar uw wens en budget, schroom dan niet en neem contact op.

Mobiel: 06-150 56 880
Telefoon: 079-500 26 18
Email: info@nj-cook4you.nl

[siteorigin_widget class=”Sydney_Action”][/siteorigin_widget]