DutchEnglish

 

Crew & Artiestencatering

Eten is voor iedereen belangrijk. Gezond, gevarieerd en lekker eten is iets waar een ieder elke dag mee bezig is. Als je avonden achter elkaar een prestatie moet leveren op een podium, is eten misschien nog wel belangrijker. Het is de benzine waar jouw motor op moet draaien. Tijd om uitgebreid te koken is er echter niet tijdens deze tourdagen. Het is dan ook fijn als je totaal geen omkijken hoeft te hebben naar de maaltijd van vandaag.

Crew & Artiestencatering | Catering op locatie | Catering

Dit kan bij NJ-Cook4You Catering, dit is namelijk een geheel zelfvoorzienend cateraar. Wat inhoudt dat op locaties in heel Nederland en zelfs delen  van België en Duitsland een maaltijd verzorgd kan worden, zonder dat er een keuken aanwezig is.

Het theatergezelschap alle zorg omtrent de catering uit handen nemen, dat is het doel. Alles wat je hoeft te doen is aanschuiven!

NJ-Cook4You Catering werkt alleen met verse producten en bereidt uiteraard alles zelf.

Elke dag wordt een gevarieerd menu gepresenteerd, waarbij uit wordt gegaan van de wensen en behoefte van het gezelschap.  Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met eventuele dieetwensen.

Diverse gezelschappen heeft NJ-Cook4You Catering al mogen voorzien van zijn services.
Steeds met een offerte geheel op maat, schroom dus niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende aanvraag of advies.

Prijslijst

Mobiel: 06-150 56 880
Telefoon: 079-500 26 18
Email:info@nj-cook4you.nl