Zakelijk

Bent u op zoek naar catering voor uw zakelijke evenement dan bent u bij NJ-Cook4You aan het juiste adres. Wat het evenement ook mag zij, wij zorgen voor catering op maat. Wat inhoudt dat we graag samen met u kijken naar de wensen en u graag adviseren hoe deze in te vullen. Bijkomend voordeel is dat wij op korte termijn snel kunnen schakelen.

Bekijk hieronder een kleine greep uit de mogelijkheden die NJ-Cook4You biedt.

Lunch

Of het nu gaat om een lunch met sandwiches tijdens teambuildingdagen of een meeting waar een warme lunch meer geschikt voor is, NJ-Cook4You staat voor u klaar.

Borrel

Ook uw netwerkborrel kunnen we tot een succes maken, de gastvrouwen staan klaar om uw gasten zo goed mogelijk te verzorgen met heerlijke fingerfood en een glaasje Chardonnay.

Diner

Mocht u ‘s avonds toch liever catering willen waarbij de maag wat meer gevuld wordt dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een walking dinner te organiseren. Dit is een concept waarbij de gasten niet aan tafel hoeven te zitten, maar door onze gastvrouwen voorzien worden van diverse gangen bestaande uit kleine gerechtjes. Dit concept is bij uitstek geschikt voor grotere gezelschappen en voor evenementen waarbij netwerken een belangrijk aspect is.

Een andere mogelijk is uiteraard een klassiek sit-down dinner, waarbij uw gasten zich in een toprestaurant zullen wanen.