Thuiskok Rotterdam

Zoekt u een thuiskok in Rotterdam voor het lang geplande familiediner of het etentje dat u onlangs heeft gepland met vrienden? Zoek dan niet verder. NJ-Cook4You Catering is er om u en uw gasten een fantastische avond te bezorgen. Met een chef-kok die echt weet wat koken is en een gastvrouw die u in de watten legt, is het alsof u in een restaurant dineert. En dat in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis. Is dat niet te gek?

Topkwaliteit voor een thuiskok in Rotterdam

NJ-Cook4You Catering biedt al jarenlang hoogwaardige kookdiensten aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten in Rotterdam en omgeving. Na 16 jaar ervaring in de branche kunt u erop vertrouwen dat NJ-Cook4You de fijne kneepjes van het vak aardig in de vingers heeft. Onze thuiskoks in Rotterdam verzorgen een diner dat volledig aansluit op uw culinaire wensen. Het wordt een avond om nooit te vergeten!

Een veelzijdig inzetbare thuiskok

Of het nu gaat om een intiem diner bij u thuis met vrienden en familie of een groot evenement op kantoor, NJ-Cook4You Catering staat voor u klaar om alles omtrent eten en drinken uit handen te nemen. Naast dat het een diner bij u thuis kan zijn, kunt u ons ook inzetten voor:

  • Een walking dinner, ideaal als u en uw gasten rond willen kunnen lopen;
  • Een buffet, voor zowel de zakelijke als particuliere klant;
  • Fingerfood, perfect voor bij een borrel, receptie of trouwerij;
  • 21 diner, uw studievrienden ontdekken het leven thuis.

Het complete plaatje voor een thuiskok

Bij NJ-Cook4You begrijpen we dat een goede culinaire ervaring meer is dan alleen lekker eten. Het gaat ook om het creëren van een sfeer die past bij het evenement en het bieden van uitstekende service. Ook daarvoor zijn wij er! Neem contact met ons op om een afspraak te maken of bezoek onze website voor meer informatie.

Meer weten?
Vraag naar onze vrijblijvende offerte