Buffet suggestie
Ovenvers brood met aioli, boter en tapenade
Salade van mozzarella, San Marzano tomaten en verse basilicum
Carpaccio van ossenhaas met Parmezaankrullen, rucola en pijnboompitten
Gegrilde en gemarineerde groenten met truffel, extra vierge olijfolie en balsamico
In knoflook gemarineerde scampi’s en gemarineerde zalm op rucola en citroen
Dun gesneden parmaham met verse vijgen en Galia meloen
Pastasalade met groene asperges, artisjokken en Italiaanse kruiden
*****
Lasagne met rundvlees, napolitanasaus, bechamel en verse spinazie
Gegrilde parelhoen met salie en een paddenstoelensaus
Gebakken rode mulfilet met gamba’s en een proseccosaus
Gekonfijte Rozeval aardappels uit de oven met rozemarijn, knoflook en zeezout
Licht gegrilde venkel, courgette en groene asperges
Verse pasta penne met pomodorisaus, basilicum en Parmezaanse kaas
*****
Gemarineerd fruit in lavendelhoning met vanilleroom
Huisgemaakte tiramisu