Menusuggestie
21 diner
Voorgerechten
Drieluik van vis bestaande uit zalmtartaar, gemarineerde rauwe tonijn en gegrilde lauwwarme coquille
Zalm tartaar met kruidensla, gin tonic gelei en een aardappel krokantje
In vanille olie gegrilde coquille met een crème van zoete aardappel en balsamicostroop
Couscous salade met gepofte paprika, Coppa, gamba’s en een kreeften mayo
Zacht gegaarde kalfslende met een crème van tonijn met kappertjes en een kwarteleitje
Zalm op 3 manieren bereid met frisse sla een spiegeleitje van kwartel en een rucola olie
*****
Tussengerechten
Romige meiknolsoep met spekjes, lente ui en shii-take
Stukje gegrilde runderbavette met een risotto van bospaddestoelen en sjalottenjus
Kwartelbouillon met een ravioli van paddenstoelen
Knolselderij crème soep met appelstroop en gerookte paling
*****
Hoofdgerechten
Zacht gegaarde diamanthaas met een crème van pastinaak, groene asperges en portjus
Lamsfilet met een lavendelcrème, gegrilde groenten en een jus van tijm
Zacht gegaarde zalm met polenta met gegrilde venkel en een limoen beurre blanc
Geroosterde eendenborstfilet met een truffel-aardappelcrème, groene groenten en een saliejus
Gebakken herten biefstuk met een snijbonen stamppotje en een paddenstoelen jus
Licht gegrilde zeebaars op truffel aardappel crème, zeekraal en een beure blanc saus
*****
Kazen
Assortiment van diverse soorten kazen met noten-/vijgenbrood en vijgenchutney
Desserts
Witte chocolademousse met in honing gemarineerd roodfruit
Moulleux van chocolade met een shooter van aardbeien en aardbeiensorbetijs
Citroen meringue taartje